A.S.D – CERFER

Avr 05, 2017 by ASD Category: Stiri ASD, Stiri Zone A 0 comments

În după-amiaza zilei de marți patru/4/2017, ministrul Economiei, Finanțelor, Cooperare și Dezvoltare a Principatului Seborga a fost primit oficial la sediul CERFER (Centrul Regional de Formare Continuă pentru întreținere Routieră), de către directorul general dl Ouro-Djobo SAMAH, asistat de echipa sa tehnică și administrativă.

Ministrul a fost însoțit de Consilierul în Tehnologie Dl. Celestin Talaki (fost ministru și comisar ECOWAS), precum și de Directorul de operațiuni doamna Edna Agbossoumonde (Managementul Controlor și tehnic Specialist bancar).

CERFER este o instituție autonomă regională în natură, comună celor cinci (5) țările care formează Consiliul acordului, inclusiv (Benin, Burkina Faso, Coasta de Fildeș, Niger, Togo). De asemenea, înainte de încheierea parteneriatului public-privat, acordurile au fost acordate prin cele cinci (5) țări menționate.

Agenția de Dezvoltare Seborgiană este acum partener al CERFER și se angajează în cele cinci (5) țări în ceea ce privește Cooperarea Economică pentru Dezvoltarea Țărilor Consiliului de la Antanta.

serviciu de comunicare.
ASD.

Sorry, the comment form is closed at this time.